16 december 2019 |  Helg

Min ösiga helg

Det märks väldigt tydligt på alla jobbfronter att det snart närmar sig slutet av året och det är en hel del som ska betas av innan jul. Oavsett allt jobb så hade jag en inbokad AW med Hanna som jag träffade i Barcelona i höstas. Hon bor i Schweiz och var på en kort visit i Stockholm

Vi möttes upp på Hobo för lite vin

Efter ett långt samtal med en tredje person som vägrade inse att typ 1 diabetes är en annan sjukdom än typ 2 valde vi att avsluta samtalet och röra oss vidare. Mot Bouqerian!

Hanna har också typ 1 diabetes och vi kommer under 2020 ha lite gemensamma projekt tillsammans men det får ni höra mer om när jag själv vet mer! Hanna är en otrolig inspiratör och trots att vi har samma sjukdom har vi olika synsätt på våra sjukdomar. Det är skönt att veta om att vi lever olika men ändå kan diskutera kring det utan att någon tar illa upp!

Efter alldeles för mycket bubbel, dans med personalen etc så åkte jag hem och vaknade upp lite för trött för mitt egna bästa (massa rödvin och spontan bubbel och utebliven middag är ingen bra kombo) för huvudet.

Jag tog en lugn dag men när klockan närmade sig 15-tiden fick jag energi och gjorde mig ordning för kvällens ”Vinlotteri”. Denna gång var det Magnus (ni vet han som var med i ”Gift vid första ögonkastet”, och kvällens tema var Bubbel!

Ja, ni läste rätt. Kvällen började med BUBBEL! och bastu.

Hur trevligt! Vi bubblade i några timmar tills allas händer och hud var helt skrynkliga… haha

Vi duschade och gjorde oss klara för att inta kvällens middag. Tacos!

Det dracks glöet (glöggen ni vet som är mousserande – svingod!) i väntan på desserten

Glass, prosecco, varma hallon, kanel – toppat med Färska hallon! Nej man jag dog matglädje döden! Jag kommer med all säkerhet köra en Copy paste på.

Jag åkte hem mätt och trött vid 22 tiden och somnade nog på två sekunder.

Söndagen spenderades i solen och på advents mingel som ni redan har fått ta del av.

Nu kör vi all in på sista veckan innan jul! Jag är så taggad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram