27 mars 2018 |  Helg

Min helg, min diabetes och i mitt esse

Helgen började i fredags, naahh?!, med en aw på Haymarket i Stockholm. Detta tillsammans med Josefin som har kommit hem från Kina!

Det här med att skämmas? Nej, det är inget för mig

Efter en stund åkte jag till Gamla Stan för att höra om när Peter, Karin och Viveca pratade om diabetes och såklart prata lite med Peter och Henrik bakom kulisserna. 

Mötte sedan Josefin igen och då var vi två hungriga tjejer! In i Mood gallerian för MAT!

Mums! Efter mat och prat fortsatte vi på Bouqerian och kvällen slutade relativt tidigt med efterrätt på McDonalds

Det blev lördag och scones-dags! 

Gjorde ett dumt val att åka till Ikea SJÄLV! Det slutade såklart med fel storlek på växt och alldeles för mycket och tunga prylar för att kunna ta hem allt själv. Fick alltså ta taxi hem och muta taxichauffören att hjälpa mig att få in allt i lägenheten, haha! Men det gick!

Svirade om till skinnbraxor för kvällen planer

Kvällen började på TAK!

Drinkös på W***

Drinkbord på Cafet med fyrverkerier och bubbel

Sista bilen för kvällen. Blodsockret höll sig jäkligt stadigt trots en massa drinkar och dans. Herregud vilken kväll. Minnen för livet!

Sov ut länge och spenderade min söndag i solen, massa god mat och godis! En mycket bra helg som får 10 poäng av tio! Detta vill jag göra om igen, snart. Jag fick in allt som jag älskar under dessa dagar. God mat, häng med mina bästa vänner, dans, inredningsshopping, brödbak (ja, jag älskar att baka bröd), soliga promenader, skratt och en massa härliga anekdoter som jag tyvärr inte kommer dela med mig av till er 😉 haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram