15 februari 2023 |  Helg

Min helg i Norrköping

Jag trodde och tror nog fortfarande stenhårt på att det är torsdag idag. Jag har jobbat alldeles för mycket redan och det är bara onsdag. Har ni med såna veckor ibland?

Jag är fortfarande glad att jag åkte hem, till Norrköping i helgen och nu ska jag visa mer detaljerat vad som jag gjorde!

Som sagt, en korv är standard. Enbart med senap och jag känner mig glad.

Jag åkte i lördags efter lunch och kom fram lagom till att hänga med pappa och brorsan till där vi har ”vår” båt placerad nu under vinterhalvåret. Det skulle kollas några saker för att rusta upp båten inför sommaren! Som jag längtar efter vår, båtliv och grillning på en klippa i solnedgången.

Innan vi började med middagen gjorde vi en Dry Martini (som jag faktiskt börjar att älska!!) med oliver. I plural, älskar oliver, nästan så det blir galet.

Denna maträtt är den vi brukar servera på julafton, men denna julafton åt vi något helt annat och därför passade vi på att göra den nu. Min absoluta favorit!

Oxfile, grönpepparsås med grädde, massa kryddor, stekskyn och ja gu vet vad. En dag ska jag med lära mig att göra den för att kunna bjuda mina vänner på!

Det blev söndag och jag tror aldrig att jag sover så bra som jag gör i Norrköping. Sängen är gudomlig och lugnet. Det är ett lugn hemma i huset, något som jag inte har i min lägenhet i Stockholm.

Bara det att kunna ta en skogspromenad och se fler djur än människor. Underbart!

När jag kom hem bryggde jag kaffe och skulle rosta mina mackor – när jag fick se på denna klump i kylen. Ost, jag älskar min familj som är grunden till att jag älskar att laga mat.

Ingen Gruyere till frukost utan en vanlig hederlig ”smaklös” ost. Jag fick i mig några skivor av ugnsbakad falukorv också. Men var för hungrig innan bilden togs.

Detta är också ett bevis på att mina frukostar inte alls ser så ”glammiga” ut 😉

Jag åkte in till stan för att möta upp Norrköpings lokalförening (Barndiabetesfonden). Vi har ett otroligt möte och det kommer förmodligen hända saker i maj!!! Så spännande!

Direkt efter mötet så gick jag hem till min allra bästa vän Denise. Hon är den som har känt mig längst (innan gymnasietiden). Otroligt att vi fortfarande är vänner efter alla år i olika länder och städer (jag Los Angeles och hon Australien).

Nu är klockan 14.00, jag åker hem för att packa mina saker och åka tillbaka till Stockholm igen.

Det gick alldeles för fort, som vanligt, men jag kommer snart ner igen! I mars fyller min kusin 40 och då är jag såklart där och ska fira!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram