16 mars 2020 |  Helg

Min helg i bilder

Det ekade tomt på centralen i Stockholm i morse när jag åkte till jobbet. Konstig känsla när det brukar vara så att man får stångas sig fram bland alla personer som också ska iväg.

Vet inte riktigt vart jag står i hela hetsen men oavsett det så tycker jag vi blickar tillbaka mot helgen som var!

Fredagen började efter jobbet på en Irlänsk pub vid Odenplan. Det härliga fredags-aw-gänget går aldrig till samma och det är lika spännande varje gång 😉

Trots Corona-hysterin så hade jag så roligt! Dock en aning trött så var hemma i god tid för att komma is säng i tid vilket var helt underbart!

Vaknade upp till strålande sol och bestämde att möte upp Josefine för en ”fika”. Hann med att njuta några minuter i solen!

Vi slog oss ner under värmelamporna på Grodan för fika som snabbt blev ett glas vin! Helt underbart om ni frågar mig. Att äntligen se att folk ler och njuter är en känsla jag tror vi är ensamma om att uppleva i Norden.

Var lite ”hög” innan så fick bli liten lite korrigering.

Vår ”fika” utökades och vi hamnade till slut på Taco bar, inne då jag höll på att frysa ihjäl, men så trevligt ändå!!!

Jag tror jag besökte 7 affärer runt om i Stockholm för att leta efter just toalettpapper. Det är nästan skrattretande hur folk har bunkrat och jag kan inte förstå det. Ni är galna!

Fick åka hem utan toalettpapper och göra mig redo för middag med min brorsa.

Vi gick till klang som ligger precis vid mig för pizza.

Det märktes att det var få personer ute och det var på ett sätt väldigt skönt att få plats direkt utan problem, men fortfarande en konstig känsla. Insulin också kunde göras på plats utan att tänka att någon skulle ”se”.

Vaknade i söndags med lika strålande väder. En promenad vid vattnet nu när Sats är stängt och det är verkligen så himla mysigt och härligt.

Efter min scones frukost åkte jag in till stan och fick på vägen hjälpa en man som hade svårt att gå till apoteket. Han hade frågat några innan men fått nej då ingen ville röra honom pga viruset. Jag hjälpte honom mer än gärna och kände att det var viktigare n viruset där och då! Dagens goda gärning.

Söndagen gick sedan i lugnets tecken. Bakade massa bröd (som ni ska få se) och åt en massa mat.

Blir lite rastlös nu när de flesta håller sig hemma och jag är sällskapssjuk. Vet inte hur jag ska lösa det utan att baka allt för mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram