19 oktober 2020 |  Helg

Min helg

I fredags när jag gick från jobbet hade jag inga planer för helgen vilket kändes väldigt skönt. Visste att jag skulle vara trött efter en vecka på mitt nya jobb. Eller ja, nu kanske jag ljuger. Det som var planerat var en aw med Eva!

Precis innan jag hade kommit fram fick jag detta meddelande. Haha! Jag började skratta och tänkte att det här är en av anledningarna till att jag gillar Eva. Trots att det skiljer många år mellan oss, så delar vi samma humor!

”Ska du fota nu igen” Vi var inte ensamma utan det var en aw med Eva’s man och deras bästisar. 5 tycker varav 3 av oss var diabetiker. 2 st typ 1 (jag och Eva) och en typ 2. Det är något väldigt härligt att hänga med diabetiker även om jag hade tyckt om oavsett. Men det är något i luften som jag gillar. Kan inte riktigt sätta ord på vad.

Vi satt på deras stammis ställe som jag älskade. honey Honey vid Medis. Efter alldeles för mycket vin beställdes det in mat (minus för inget glutenfritt förutom sallad) och jag hade super-trevligt från början till slut. Jag kan se mig själv hänga med detta härliga gäng i framtiden med! Tack!

Lördagen bjöd på sol och jag tog en tur vid vattnet och möttes av detta! Helt fantastiskt!

Visste inte vad jag skulle göra men så får jag ett sms av min granne som frågade om jag ville med och plocka svamp! Inte sen att tacka ja!

Vi åkte till Tyresta nationalpark som är otroligt vackert! Men hur gick det med svampen? En stackars trattis…

Då både jag och Erik är egna företagare så ”jobbade” vi lite under tiden som vi strosade runt i skogen!

Efter några timmar, höll jag på att frysa ihjäl och istället för att stå i en alldeles för lång fika kö, satte vi oss i bilen och fikade. Denna choklad var otroligt smarrig! Spring och köp!

Efter skogsturen, åkte vi hem, jag tog en varm dusch och mötte upp brorsan för ett glas

Två glas vin (vin sänker mitt blodsocker) och en pommes tallrik senare (för att förhindra en känning) var jag tvungen att ta några enheter för att förhindra ett högt blodsocker. Pommes frites var väldigt goda =)

Det blev en tidig lördagskväll och planen var att sova ut… Suck. Vaknade 05.30 av att min mobil lyste upp bredvid sängen. Ingen ”connection” till cgm:en. Tur att jag ändå skulle byta sensor, men inte så tidigt… Gick upp, bytte sensor och gick och la mig igen för att försöka somna om. Gick sådär

Tog en promenad till Skeppsholmen och möttes ännu en gång av en otroligt fin morgon!

DCIM\100MEDIA\DJI_0001.JPG

Sen mina vänner. Var det premiär för mig att testköra min drönare! HUR KUL! Herregud vad spännande. När jag hade postat den ganska så tragiska filmen på min instagram fick jag erbjudande av hjälp. TACK! Så, nu ska jag få hjälp att lära mig göra schyssta filmer och klipp. Jag har så många idéer! Ni kommer få se! Hoppas jag 😉

Hoppas ni också har haft en bra helg och är redo för en ny vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram