2 mars 2020 |  Helg

Min helg

Helgen började redan i fredags men då jag inte mådde helt hundra togs inga bilder så ni får följa med på resan mot Norrköping.

Det blev snabba puckar då jag bestämde mig under förmiddagen att åka ner en kortis till mina föräldrar.

Hade inte hunnit få i mig kaffe så det blev första köpet när jag kom till centralstationen!

Blev hämtad av pappa och vi åkte direkt hem. Kramades med mamma och kände direkt hur lugnet i kroppen infann sig. Så härlig känsla.

Mamma fick även agera fotograf!

Jag är en rastlös själ och bestämde mig för att handla ingredienser till att kunna baka bröd. Inne i matbutiken hittade jag mitt absoluta favorit bröd! Det kommer från Farmor’s glutenfria bageri som ligger i Norrköping. Det finns alltså bara där… Planen var att bunkra upp men jag ska dit nästa helg också så jag klarar mig 😉

Det fick bli en macka mitt upp i allt! Jäklar vad gott det är!

Jag bakade två bröd. Ett glutenfritt bröd som ni ser på bilden och ett glutenfritt focaccia bröd som ni fick receptet på igår. Det är något med att baka bröd. Jag verkligen älskar det och även om det inte blir helt hundra så tycker jag inte att det gör något. Befriande känsla att få skapa och testa.

Framåt kvällen blev det en av mina absoluta favorit-rätter. Fiskgratäng. Det låter så tråkigt men så himla god. Torsk, räkor, dill, duchessepotatis, ost, grädde, vitpeppar och säkert något som jag glömt är såååå gott!

Efter två glas vin somnade jag himmelskt gott i sängen när klockan var runt 22.

Efter många timmar sömn vaknade jag tidigt och startade dagen med kaffe och rostade mackor! mums mums mums. Hur gott är det inte med leverpastejs mackor?! Älskar verkligen det.

Vid lunch tid packade jag ihop alla saker (och bröden) för att åka tillbaka till Stockholm där det väntades tvätt och chill hemma.

Denna helg var väldigt härlig. Trots att jag är vuxen är det väldigt skönt att komma hem och bli ompysslad och inte behöva tänka på mycket mer än att bara njuta. Lite som en ”fri-zon”.

Nästa helg ska jag åka tillbaka till Norrköping men inte för att baka bröd och slappa i soffan utan för att gå på ett event som min kompis anordnar i Knäppingsborg! Det ser jag fram emot. Lite uteliv i staden jag är från.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram