20 juni 2019 |  Mat

Min födelsedag

Nu är vi tillbaka till franska rivieran och Cannes – 17 juni – min födelsedag. Jag vaknade tidigt i vanlig ordning i hettan och stängde av alla notiser från samtliga appar för att minska lite på stressen. Jag tog en springtur och insåg att jag nu går in i ett helt nytt kapitel. Enskön känsla.

Om det var varmt? Svar, ja!

Väl hemma tog jag en snabb dusch då jag trodde att Josefine fortfarande sov. Under tiden hade hon fixat med detta! Skumpa, frukost, presenter och ja, jag grät när jag läste brevet hon skrivit. Vilken jäkla pang-bra start!

På förmiddagen styrde kosan mot stranden och där festivalen Cannes Lions var. Det var allt från facebook, pinterest, twitter, ja alla var där! Det var så häftigt att se och få ta del av! Snackade diabetes och utveckling med några personer som har all insyn i företag och deras digitala utveckling! Hur coolt!

Mingel med Creative people. Precis där, hör jag hemma!

När värmen blev för jobbig gick vi till Baoli Beach och badade, solade topless och njöt!

Några timmar senare var det dags att gå tillbaka till festival ”området” för lunch!

Bästa kurvan! Vi beställde in drinkar, pommes frites som jag dog av så goda, sallad, bröd och ravioli! Värmen får mig att inte bli hungrig på samma sätt men jösses vad allt smakade bra!

Ni som följer mig på Instagram fick se att personalen kom ut och sjöng för mig och serverade dessert! Hahah, jag fick lite av en chock och var inte alls beredd på att få den uppvaktning jag fick av personalen samt gäster. Riktigt kul och härligt!

Sen blev det snabba puckar. Vi var bjudna hem till Josefines killes föräldrar som bor i en by lite utanför Cannes, Le Cannet. Slog nog rekord i att duscha, tvätta håret och göra mig redo – 15 minuter, det ni!

Här är en bild från deras utsikt från balkongen! Alltså. Det var och är nog det vackraste jag har sett. Vi blev bjudna på Champagne och snittar samtidigt som vi pratade om hur livet ser ut när man som svensk har boende i Frankrike. En dröm jag nu har, boende utomlands!

Haha, typiska turistbilder!

Vi hade bestämt att vi skulle ta oss tillbaka till Cannes för middag senare under kvällen men vi fastnade på en mysig bar i Le Cannet med två killar från festivalen. Det pratades social media, diabetes och algoritmer tillsammans med färsk lax och vin!

Vi hamnade till slut på en restaurang på stranden där den godaste maten intogs. Men som ni ser var det rött ljus och jag fotade i princip ingenting. Vi dansade på stranden, åt massa god mat och jag hade den mysigaste födelsedagskvällen. En Uber senare stod vi på Cannes ”kända” nattklubb Baoli och dansade tills fötterna inte orkade mer,, haha!.

Jag är så tacksam över att få fira min födelsedag med min bästa vän i Cannes. Jag fick så många härliga grattishälsningar och min familj uppvaktade mig också. Jag kommer aldrig glömma den här resan! TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Something big happened to me last week 🙌🏻 From #dexcomg6 to #dexcomg7 ! It was a big moment, you can tell by the look on my face 💕#ad and I love that I can see, in the Dexcom app, the trend graph AND the Clarity data 💙 all that in one screen 🤩 YAY to this!

#diabetes #diabetic #t1d #dexcomwarrior #öppendiabetes
...

Guess how many questions I’ve got this weekend regarding the “nicotine patch” I’ve got on my arm 🫠 too many! ...

Följ mig på Instagram