23 januari 2019 |  Diabetes

Min favoritplats

Gaaah! Det har varit ett par intensiva dagar nu. Men väldigt bra dagar. Vårat kontor flyttar i dagarna så det har varit en hel del rodd kring det och på måndag flyttar vi alltså in i vårt nya kontor! Så, kraften och energin har gått till mitt ”vanliga” jobb och såklart att försöka tänka mer på mig själv.

Har trots allt detta jobbat på och fått lite nya projekt som är diabetesrelaterat vilket känns så jäkla roligt. Energin är tillbaka. Jag behövde en helg för att komma på banan igen och nu kör vi!

Igår blev det en lång dag och trots att jag var helt slut och frusen gick jag till mitt favoritställe på söder. Man ser hela Stockholm 360 grader och det var så lugnt och rogivande. Det är galet nästan hur natur och frisk luft kan göra positiva saker till ens inre. Satt där ett tag och verkligen njöt! Har ni också en plats där ni verkligen kan få ro som ni går till?

Nu är det onsdag, bytte sensor i morse innan jag gick hemifrån då det är full rulle idag. Jag tycker alltid att det blir ett litet projekt när det är dags att byta sensor. Tycker ni med det? Får alltid en känsla av att alla dessa steg som ska göras tar så lång tid. Eller? Är jag ensam om det kanske…

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram