26 juni 2018 |  Mat

Midsommardagen

Då gör vi en tillbakablick till min midsommarhelg och sista dagen på den fantastiska gården Frötuna utanför Uppsala. Det blev en sen natt (tidig morgon) och det resulterade i att vi vaknade sent men så utvilade efter några timmar i den otroligt sköna sängen!

Vi startade dagen med en riktig hotellfrukost. Kaffe, bröd, bär, yoghhurt, massa pålägg, äggröra, you name it

Vi slog oss ner på ena altanen, njöt och pratade om gårdagens festligheter och jag såg min instastory som såg galen ut, såg ni min story också?

Vi slog oss ner på ena altanen, njöt och pratade om gårdagens festligheter och jag såg min instastory som såg galen ut, såg ni min story också?

Avrundade midsommarfirandet med en grupp-bild. Det härliga gänget som jag har haft så roligt med! Älskar att hänga med nya vänner och hopas innerligt att detta snart görs om, Kräftskiva snart?!

Vi tog bilen tillbaka till Stockholm. Tog en dusch och tänkte ta en tupplur innan det kom samtal om att se matchen. På med kläder igen och mötte upp gänget vid Medborgarplatsen för att se Sverige – Tyskland

Tyvärr vände matchen totalt de sista sekundrarna och för mig gjorde det inget. Jag var totalt slutkörd efter helgen. Gänget gick vidare ut och jag tog en skön kvällspromenad hem. 

Men jäklar vilken BRA helg det var! Lyckan var total när jag somnade i lördags. Nöjd, mätt, glad och några fler vänner i min vänskapslista. Det är sällsynt på äldre dar, men oj vad trevligt!

Nu har jag massa positiv energi till några veckor jobb innan jag tar en välbehövd semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram