23 juni 2020 |  Mat

Midsommar

Nu har jag precis skällt ut en sköterska för att de inte hade balsam på plats när jag skulle tvätta håret (bad såklart om ursäkt 2 sekunder senare) så jag tänker att vi tittar till hur min midsommar såg ut när jag var piggare, fräschare, gladare och 8 kg lättare än vad jag är nu (super-svullen = Michelin format).

I torsdags tog vi en liten båt ut från Stockholm till Halleberg där Camillas mamma och man har landställe. Väl framme blev vi hämtade av Camillas mamma och Nala’s dotter (Nala är hundmamma och Belle är valp).

Det är en ganska stor ö med ca 200 fastigheter om jag förstod allt rätt. Wallin’s landställe (deras efternamn) hade en sån himla fin utsikt och deras altan var perfekt placerad med både kvälls och morgonsol!

Kvällen började med en drink med grannarna som kom förbi. Alltså hur gott med kex och löjrom?! Det liksom slank ner både ett och två och tre (kanske ett halv paket kex) innan middag.

Till middag blev det grillat och salladen som ni ser, var helt gudomlig. Ska nog använda mig mer av min mandolin och hyvla ner rödkål för det var riktigt smarrigt!

Efter en lång och härlig middag och gott vin ville jag se mer av ön samt så behövdes hundarna rastas så vi slog två saker ihop. Kvällssolen gjorde ett grymt fint jobb och jag vet inte hur många gånger jag sa ”titta vad vackert det är” till Camilla som trots att hon varit där många år vet om det, tyckte samma och höll med!

Jag fick en känsla av att jag en dag i framtiden vill ha ett landställe jag med på en ö. Så kul också att grannarna på ön är polare och det är lite om barnen i bullerbyn känsla. Man hälsar på alla och bjuder på både skratt och mat om man är i behov av det!

Jag och Camilla bodde i ett rum (ganska stort rum med både toalett, vardagsrum och 2 duschar)

En så himla fin start på midsommarhelgen! Ni vet att jag är kvällstrött och det är även denna familj, så vi alla låg i sängen innan midnatt vilket var skönt!

Kika in lite senare så får ni se midsommarafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram