18 februari 2018 |  Middag

Middag med Medtronic

Efter min dag hos Medtronic i Northridge var vi alla ganska trötta och hungriga efter en dag där det inte fanns utrymme till avkoppling. Amanda hade bokat bord inne i Westwood (tror jag) och det var ett väldigt bra beslut att avsluta en så fantastisk dag med en brakmiddag!

Ost och oliver som tilltugg är aldrig fel! 

Jag var inte ensam om att älska dessa små goda ostar. De slank ner på tre snabb sekunder tillsammans med ett gott rödvins vi fick rekommenderat

Jag beställde in grillad lax på en bädd av massa goda grönsaker som hade marinerats i något jag inte minns. Marinerade rödbetor och morötter är ju jäkla smarrigt alltså.

Min bordsdam Amanda som är Market Development Specialist på Medtronic. Hade inte hon varit den hon är hade det här aldrig blivit av. Hon har stenkoll på allt och på alla, roddar med specialmat till mig (glutenfritt och nötfritt) fixar med skjuts så jag ska komma fram i tid (trafiken i LA är galen), riggar med allt vad som hade med min resa att göra och hade man någon fråga eller fundering hade hon svar på som fick en att bli lugn som en filbunke. Amanda hade trots ett ganska stressigt schema och två filmdagar en väldigt positiv anda och härlig energi vilket för mig inte alltid är självklart. 

Amandas man Brett har Diabetes och han har haft diabetes sen han var 9 år. Han är som jag en av huvudkaraktärerna i det som vi spelade in under veckan och det är alltid intressant att träffa och diskutera diabetes från andra länder. Det skiljer sig oerhört mycket att vara diabetiker som bor i Sverige vs att vara diabetiker i USA.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram