18 februari 2018 |  Middag

Middag med Medtronic

Efter min dag hos Medtronic i Northridge var vi alla ganska trötta och hungriga efter en dag där det inte fanns utrymme till avkoppling. Amanda hade bokat bord inne i Westwood (tror jag) och det var ett väldigt bra beslut att avsluta en så fantastisk dag med en brakmiddag!

Ost och oliver som tilltugg är aldrig fel! 

Jag var inte ensam om att älska dessa små goda ostar. De slank ner på tre snabb sekunder tillsammans med ett gott rödvins vi fick rekommenderat

Jag beställde in grillad lax på en bädd av massa goda grönsaker som hade marinerats i något jag inte minns. Marinerade rödbetor och morötter är ju jäkla smarrigt alltså.

Min bordsdam Amanda som är Market Development Specialist på Medtronic. Hade inte hon varit den hon är hade det här aldrig blivit av. Hon har stenkoll på allt och på alla, roddar med specialmat till mig (glutenfritt och nötfritt) fixar med skjuts så jag ska komma fram i tid (trafiken i LA är galen), riggar med allt vad som hade med min resa att göra och hade man någon fråga eller fundering hade hon svar på som fick en att bli lugn som en filbunke. Amanda hade trots ett ganska stressigt schema och två filmdagar en väldigt positiv anda och härlig energi vilket för mig inte alltid är självklart. 

Amandas man Brett har Diabetes och han har haft diabetes sen han var 9 år. Han är som jag en av huvudkaraktärerna i det som vi spelade in under veckan och det är alltid intressant att träffa och diskutera diabetes från andra länder. Det skiljer sig oerhört mycket att vara diabetiker som bor i Sverige vs att vara diabetiker i USA.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram