2 juni 2020 |  Mat

Middag i solen och en tidig morgon

Det känns nätan som att jag är redo för lunch nu, haha! Var uppe ruggigt tidigt i morse men låt oss slänga oss tillbaka till gårdagen.

Det kändes lite motigt att sitta i möten hela dagen när sommaren anlände. Hann med en kort promenad utanför huset och det var helt magiskt! Som tur var hade jag en inplanerad middag på Norr Mälarstrand med ett team som arbetar på en app för just diabetiker (som inte riktigt finns idag). Jag har inte varit på Orangeriet och ätit (bara vin de få gånger jag varit där) men jag måste ändå erkänna att maten var en enorm besvikelse. De hade inget som egentligen var glutenfritt (varken pizza eller pasta, inte ens bröd) och den rätt som inte innehöll gluten var den ni ser på bilden. Ingen höjdare…Tur att sällskapet och solen vägde upp det hela rejält!

Nu på morgonen hade jag en intervju eller mer en pratstund med psykologen och ”diabetes-expert” Tim Skinner där vi pratade om och diskuterade om hur delvis vi diabetiker har påverkats av Covid-19 men även hur stor effekt en sån här typ av förändring har på vår mentala hälsa.

Det var så kul! Jag känner mig helt euforisk faktiskt! Video-klippet kommer att släppas i slutet av veckan så då kommer jag såklart att dela det med er! Ah! Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram