5 maj 2021 |  Blogg

Mental hälsa, styrka och oro

Hur mår ni?
Det har varit och är otroligt mycket på agendan denna veckan och det känns lite mer segt med att det regnat hela dagen. Det är mycket på jobbet, haft och har några intervjuer, plugg och projektarbete med den kvällskurs jag går och ett styrelsemöte i morgon natt (kväll egentligen men natt för mig haha).

När det kör ihop sig så här och vädret är lite halvkul får det mig att tänka ännu mer på livet. Att jag inte känner att jag trivs med vart jag är i livet just nu.

Det är för mycket i min vardag med saker jag inte känner tillför någon glädje och jag utvecklas inte så som jag vill. Jag har känt så länge men nu är det väldigt påtagligt. Jag vet att det finns vissa saker som man ska göra osv för att få det mer konkret i vilken riktning jag vill gå för att ta mig ”ur” detta men så brister mitt engagemang. En ond cirkel jag har svårt att ta mig ur.

Men! Nu har jag precis ätit middag, slagit mig ner i soffan för att se Maria Wern! En serie som jag vet att jag gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram