9 maj 2018 |  Diabetes

Mellan tvätt och packning

Stressen när man kommer på att alla underkläder ligger i tvättkorgen när jag ska packa inför min weekend. Så, jag varvar solhäng på balkongen med att tvätta, hänga tvätt och dra igång en ny maskin medan jag funderar vad jag egentligen behöver ta med mig. Vilket väder vi har och jag blev så glad när jag fick se ett meddelande från min älskade Anna. En tjej som jag träffade under de resor jag har gjort som varit diabetes-relaterat. Hon är från Wien och vill ses. SJÄLVKLART! Alltså det ger en sån otroligt boost att veta att efter alla resor jag har gjort, har jag skaffat mig nya och helt fantastiska vänner. 

Nu inväntar jag bara sista tvätten, innan jag kan slappna av och möta ut mina vänner för en aw i solen (om jag hinner innan solen går ner). 

Kok även att tänka på att nu när det börjar bli varmt och soligt ute kan såklart blodsockret påverkas. Jag tycker ofta att det blir till det bättre och att jag behöver mindre insulin. Kan tänka mig att det kommer börja cirkulera en massa frågor och funderingar kring detta nu när solresorna och häng på badstränder börjar bli till verklighet. Hur fungerar det för dig? Känslig för värme? Skydda insulinet från att bli för varmt? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram