9 maj 2018 |  Diabetes

Mellan tvätt och packning

Stressen när man kommer på att alla underkläder ligger i tvättkorgen när jag ska packa inför min weekend. Så, jag varvar solhäng på balkongen med att tvätta, hänga tvätt och dra igång en ny maskin medan jag funderar vad jag egentligen behöver ta med mig. Vilket väder vi har och jag blev så glad när jag fick se ett meddelande från min älskade Anna. En tjej som jag träffade under de resor jag har gjort som varit diabetes-relaterat. Hon är från Wien och vill ses. SJÄLVKLART! Alltså det ger en sån otroligt boost att veta att efter alla resor jag har gjort, har jag skaffat mig nya och helt fantastiska vänner. 

Nu inväntar jag bara sista tvätten, innan jag kan slappna av och möta ut mina vänner för en aw i solen (om jag hinner innan solen går ner). 

Kok även att tänka på att nu när det börjar bli varmt och soligt ute kan såklart blodsockret påverkas. Jag tycker ofta att det blir till det bättre och att jag behöver mindre insulin. Kan tänka mig att det kommer börja cirkulera en massa frågor och funderingar kring detta nu när solresorna och häng på badstränder börjar bli till verklighet. Hur fungerar det för dig? Känslig för värme? Skydda insulinet från att bli för varmt? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram