9 maj 2018 |  Diabetes

Mellan tvätt och packning

Stressen när man kommer på att alla underkläder ligger i tvättkorgen när jag ska packa inför min weekend. Så, jag varvar solhäng på balkongen med att tvätta, hänga tvätt och dra igång en ny maskin medan jag funderar vad jag egentligen behöver ta med mig. Vilket väder vi har och jag blev så glad när jag fick se ett meddelande från min älskade Anna. En tjej som jag träffade under de resor jag har gjort som varit diabetes-relaterat. Hon är från Wien och vill ses. SJÄLVKLART! Alltså det ger en sån otroligt boost att veta att efter alla resor jag har gjort, har jag skaffat mig nya och helt fantastiska vänner. 

Nu inväntar jag bara sista tvätten, innan jag kan slappna av och möta ut mina vänner för en aw i solen (om jag hinner innan solen går ner). 

Kok även att tänka på att nu när det börjar bli varmt och soligt ute kan såklart blodsockret påverkas. Jag tycker ofta att det blir till det bättre och att jag behöver mindre insulin. Kan tänka mig att det kommer börja cirkulera en massa frågor och funderingar kring detta nu när solresorna och häng på badstränder börjar bli till verklighet. Hur fungerar det för dig? Känslig för värme? Skydda insulinet från att bli för varmt? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram