3 oktober 2018 |  Helg

Medtronic

Jag är hemma igen och jag var något så otroligt trött igår när jag landade. Det var som att all energi försvann och det är inte så konsitgt med tanke på att det har varit fullt ös under varje minut i Berlin. Det har varit intensivt men så otroligt roligt och jag är lyckligt lottad att få vara med på dessa resor och evenemang. Alla personer jag träffar, vissa är man vänner med och många nya ansikten som jag vill lära känna, såklart!

Igår under EASD-mässan tog jag ett varv till Medtronics monter. Blev lite försvånad när jag inte såg mitt ansikte någonstans men efter en stund så såg jag några familjära asikten från Medtronic-teamet och sen blev det party i montern. Blev så glad att för första gången hålla i det som jag arbetade med för ungefär 1 år sedan. Har inte sett slutprodukten, haha! Sen fick jag även träffa några fler härliga personer som jag kommer att träffa i Schweiz nästa vecka.

Det ger så mycket energi att det nästan är galet. Fick frågan idag när jag kom tillbaka till kontoret hur jag orkar med allt. Och ja, är det kul känns det knappt att jag ”jobbar”. Det är så det ska kännas.

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram