3 februari 2019 |  Diabetes

Medtronic 670G

Jag fick en artikel skickad till mig under gårdagen och jag kan inget annat att säga att Medtronic är ett ledande företag för att hjälpa oss med Diabetes till fullo. Det går snabbt och även om det känns som att det borde ibland gå fortare så har vi kommit så sjukt långt. 

Jag fick höra om 690G när jag var i Geneve förra året och det är glädjande att höra att det faktiskt är något på gång. Allt som har med Bluetooth och AI och göra är verkligen så rätt. Jag hoppas nu att detta kommer att lanseras som det står 2020 och att även Sverige är ett land i framkant och upphandlar denna typ av hjälpmedel. Förstå hur bra vi kommer få det?

Jag var i LA förra året och spelade in denna reklamfilm och det har känts lite tungt att promota den då Sugar IQ inte är släppt i Sverige. Men jag är så stolt över att jag fick vara med och att jag har ett fint samarbete med Medtronic! 

Ett företag som vill väl och som ligger i framkant. 

Här kan ni läsa artikeln om vad vi kan vänta oss av i framtiden!

LÄS HÄR

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram