3 februari 2019 |  Diabetes

Medtronic 670G

Jag fick en artikel skickad till mig under gårdagen och jag kan inget annat att säga att Medtronic är ett ledande företag för att hjälpa oss med Diabetes till fullo. Det går snabbt och även om det känns som att det borde ibland gå fortare så har vi kommit så sjukt långt. 

Jag fick höra om 690G när jag var i Geneve förra året och det är glädjande att höra att det faktiskt är något på gång. Allt som har med Bluetooth och AI och göra är verkligen så rätt. Jag hoppas nu att detta kommer att lanseras som det står 2020 och att även Sverige är ett land i framkant och upphandlar denna typ av hjälpmedel. Förstå hur bra vi kommer få det?

Jag var i LA förra året och spelade in denna reklamfilm och det har känts lite tungt att promota den då Sugar IQ inte är släppt i Sverige. Men jag är så stolt över att jag fick vara med och att jag har ett fint samarbete med Medtronic! 

Ett företag som vill väl och som ligger i framkant. 

Här kan ni läsa artikeln om vad vi kan vänta oss av i framtiden!

LÄS HÄR

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Something big happened to me last week 🙌🏻 From #dexcomg6 to #dexcomg7 ! It was a big moment, you can tell by the look on my face 💕#ad and I love that I can see, in the Dexcom app, the trend graph AND the Clarity data 💙 all that in one screen 🤩 YAY to this!

#diabetes #diabetic #t1d #dexcomwarrior #öppendiabetes
...

Guess how many questions I’ve got this weekend regarding the “nicotine patch” I’ve got on my arm 🫠 too many! ...

Följ mig på Instagram