7 mars 2022 |  Helg

Mat, vårkänslor och varmvatten

Helgen passerade med turbofart och jag har trots det en bra känsla i magen att det nu är ny vecka och måndag. Jag har redan bockat av några ”bollar” som legat och stört mig under helgen. Ni vet sånt som man inte orkar ta tag i men vet att man måste.

Men, jag tänkte visa er glimtar från helgen!

I fredags möttes vi upp för ett glas på Tures. Dock var det fullt där (länge sen man sa det, att det var fullt på ett ställe!!!) så vi slog oss ner i Sturebaren och det var minst lika trevligt!

Vi satt där många timmar och babblade, insåg efter ett tag att min röst försvann mer och mer i takt med att musiken höjdes. Jag har så svag röst alltså.

Lite senare på kvällen, glömt både tid och rum, mötte vi upp lite fler personer bland annat från Frankrike och Belgien för mat! Det blev hamburgare och denna med glutenfritt bröd var faktiskt en ren och skär besvikelse. Brödet vet jag om är ganska så torrt och smaklöst men inte ens pommes:ena var goda… Tur att jag hade så himla kul och trevligt att det inte gjorde så mycket!

Kom i säng i tid vilket var skönt då jag hade tid för att göra om mina naglar vid 10.00! Det blev två timmar av njutning för att sedan komma hem till fortsättningen av min badrumsrenovering. Kom lagom till att mina glasdörrar tog upp hela min lägenhet, haha!

Tänk, vad hade jag gjort utan en härdig och generös pappa och en likagodhjärtad brorsa! Det blev dags för lunch och vi smet snabbt in på Biergarten i Hornshuset!

För att sedan fortsätta jobbet hemma. Vi fick upp dörrar och diverse saker som tog mer tid än beräknat. Det hann bli ganska så sent så middagen blev mackor (inte fel det heller faktiskt) och såklart ett glas rödvin, choklad, nötter och oliver!

Fått några frågor om vart ifrån badrummet kommer och det är från INR. Mer än nöjd!

Detta vin är en nyhet på systemet och det var riktigt jäkla gott alltså! Värt att testa!

Söndagen hade jag lite lösa planer. Men vaknade tidigt och ville ut för att möta solen! Hur trevligt!

Det har ätits otaligt många mackor med mortadella och pistagenötter senaste veckan och det är en kombo jag verkligen gillar! Till en och två koppar kaffe var jag redo att möta söndagens trevligheter!

Promenad runt söder, ett stopp på Urban deli och såklart ett besök i deras shop för att inhandla tomatsås till kvällens middag

Blev såklart en körv också.

Väl hemma fick jag med brorsan ut på en solig promenad. Dessa stunder värderar jag så högt. Det var 30 minuter av kärlek. Ibland kommer jag på mig själv att jag är så glad över min och Victors relation, att vi bor nära varandra, att vi är ganska så lika till sättet och att han accepterar mig för den jag är. Tack.

Det blev snabbt kväll och hungern kickade igång. Varför börjar jag laga mat alldeles för sent? Hinner äta upp ett paket morötter innan maten ens är klar, haha

I alla fall, denna tomatsås är riktigt god. Och ja, det är ok att inte koka sin egna utan köpa en god sås och krydda precis som man vill!

Gjorde frikadeller på kalvfärs, ricotta, parmesan, citron, fänkålsfrön och tomatsåsen fick koka länge med vitt vin. Herregud säger jag bara

Vet att det ska serveras till pasta men tyvärr var det en av alla saker jag glömde köpa. Så fick bli på en rostad glutenfri macka och det var inte fy skam det!

Kolla bara!

Somnade fint i soffan innan klockan blev 21. Trött, mätt och glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram