6 januari 2020 |  Mat

Mat, mat, mat och insulin

Här kommer en liten uppdatering från de senaste dagarna. I fredags mötte jag upp min älskar Josefine för en uppdatering efter nyår på ett glas vin som sedan blev två. Hon fick mig att inse värdet i det jag gör och jag har nu en plan för kommande veckor!

Som ni vet la jag ut denna fråga på min Instastory och det är och kan vara skrämmande när alkohol är inblandat. Jag tänker att jag ska prata mer om detta ämne just med Diabetes och alkohol. Det är så många som har problem med just detta, vilket det egentligen inte behöver – bara man är medveten om hur kroppen och blodsockret reagerar på olika typer av alkohol.

Kvällen fortsatte med middag på Enzo’s i Hornstull. Deras pizzor är verkligen super goda!

Haha, alltid problem med osten!


I lördag hade jag en efterlängtad lunch-dejt med Camilla. Vi träffades på ett event för 2 år sedan och det klickade direkt. Vi bokade in oss på Jamie’s vid Humlegården.

Det blev en riktigt lång-lunch och efter x antal glas vin och toalett besök (haha), så bestämde vi oss för att gå hem till Camillas mamma som bor ett stenkast därifrån för ETT glas vin….

Jag och Camilla njöt av ett glas vin medan henne mamma strök! Detta är en så rolig bild! Hon packade alltså inför sin långresa till Sydafrika. Men guuu så trevligt det var. Hon fick gå catwalk inför oss, visa upp sina sommarkläder och det skrattades så mycket mellan varven!

Jupp, sensorn på plats där på armen också 🙂

Det mystes rejält också med Camillas hund, som ni också ser löper. Binda för hundar var något jag faktiskt aldrig visste fanns innan i lördags! Så bra!

Vi avrundade kvällen på baren Aubergine! Så trevligt ställe btw.

Framåtr 22-tiden åkte jag hem med min penna i högsta hugg. Var en aning hög efter dagen, tog inte så många enheter vid lunchen och efter allt vin behövdes några extra enheter för att stabilisera det hela.

Herregud vilken bra helg som inte har dokumenterats mer. Jag har bakat massa bröd, jobbat med mitt tal inför San Diego (som är väldigt snart) och bara njutit av att ligga hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram