31 december 2017 |  Mat

Massa mat och redo för fest

Det är sista dagen på året och jag kan inte medge att jag känner något speciellt. Det känns konstigt att det var julafton för exakt en vecka sedan?! Vart tar tiden vägen. De senaste två dagarna har varit helt underbara. I fredags fick jag hjälp att få dit min tv på väggen (1 år senare ;)) och det hela avrundades med en trevlig middag runt hörnet, på Judit och Bertil. Det är ett väldigt litet ställe men jag älskar själva miljön där. Otroligt avslappnad osv. Tror ni förstår. Gårdagen gjorde jag ett tappert försök till att kolla in rean men jäklar vad jag avskyr reor. Jag kom hem med en skjorta som inte alls passade hemma… Eftermiddagen spenderades med att titta på soffor i kungens kurva och tror kanske att jag har hittat vilken typ av soffa jag ska ha! Också något som borde skett för länge sen. Men det måste bli rätt soffa! 

Blev sedan bjuden på middag av bestående av den godaste korven (100% kött). När man testar att äta ”riktig” korv är det svårt att förstå hur jag har kunnat gilla blek, helfabrikat korv. Serverades med gräddsås och pasta OCH såklart en massa riven parmesanost över. 

Så, idag ska jag bort på fest/middag etc. jag har precis duschat och ska inom kort göra mig redo för fest och för att tillbringa dagen med mina bästa vänner. Champagnen är på kylning och det kommer bli en bra kväll. Mycket bra kväll!

Hur ska ni fira in det nya året?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram