23 november 2020 |  Blogg

Måndag, ny vecka

Det är måndag och ny vecka. Det känns så konstigt att det är första advent redan på söndag. Tiden trots allt springer iväg! Hade tänkt att baka något ”juligt” också som är ”snällt” mot blodsockret innan söndag. Vet att det uppskattas av er! Håll tummarna att det hinns med.

Jag har idag haft energin på topp och har fortfarande vilket känns helt fantastiskt. Det är inget jag tar för givet längre och jag vet att vissa dagar är mer kämpiga än andra. Lite så som livet är 🙂

Det kan nog tänkas att helgen som gick var bra för mitt mående med!

Nu så, precis varit ute på en lunchpromenad i solen. Dock väldigt kallt så sitter nu med dubbla tröjor och en kopp te för att få tillbaka värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram