1 maj 2019 |  Helg

Maj

Hur härligt är det inte att det är maj! Jag vaknade tidigt idag trots att jag är ledig och det gör mig faktiskt inget. En härlig promenad ut till bryggan närheten där jag bor för att njuta av utsikten tillsammans med en nybryggd kopp kaffe.

Idag är planen att spela in en video med frågor/svar på de frågor jag har fått in angående kombinationen diabetes och ätstörning. Då det blev ett sånt tryck sist jag publicerade bilder (som jag sen raderade) och text på min instagram bestämde jag mig för att göra just detta. Många som har frågor och funderingar hur man som diabetiker kan ta sig från ett ohälsosamt beteende kring mat och jag tänker att jag delar med mig av min erfarenhet och hur jag tänker kring detta.

Sen ska jag vid tre-tiden möta upp lite vänner för att se ”hattparaden” vid Mälarpaviljongen! Härlig dag!

How wonderful it is that it is finally May! I woke up early today even though I am off work. So, I took lovely walk out to the pier nearby to enjoy the view together with a freshly brewed cup of coffee.

Today, my plan is to record a video with Q/A with the questions I have received regarding the combination with diabetes and eating disorder. I got so many questions last time I published pictures (which I deleted) thou many people had questions and thoughts about how as a type 1 diabetic can get away from an unhealthy behavior around food and I think it will be good if I share my experience and how I think about this.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram