3 februari 2020 |  Diabetes

Magsjuk som diabetiker?

Här stod jag i fredags eftermiddag men magkramp från helvetet, haha! Man kan nästa se på mitt ansikte att något inte är ok…

Det är måndag och när jag for till jobbet i morse stod det -1 grad. Brr. Dock lyste solen och det kändes genast mycket bättre. Och, inte för att nämna att tidigt som s*tan på onsdag, åker jag till varmare breddgrader! Herregud så sjukt men så spännande!

Jag är ledsen för usel uppdatering men jag har i princip legat inne hela helgen men med små avbrott för att försöka träffa lite vänner och andas in frisk luft. Min mage har inte haft enkelt och inte jag heller för den delen. När magen är problematisk känns det som att hela livet suger. Håller ni med?

Jag har känslan att jag ätit 7 pizzor, trots att jag inte ätit något. Sorry för detaljerat men idag känns det inte alls kul. Jag är inne på min 5:e (?) dag med detta problem och jag ska se om jag hittar något riktigt jäkla bra laxerande på vägen hem från jobbet. För detta är inte enbart segt utan ställer till det för blodsockret… suck ! Ännu en anledning till att prata mer om hur mat är en central del av en diabetikers liv. Ytterligare en anledning till att jag åker till San Diego för att prata om just detta, inte om mitt magproblem (haha), men för att mat och diabetes är en kombination som måste fungera.

Håll alla era tummar nu för att det släpper innan jag åker! För detta är inte kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram