24 juni 2021 |  Helg

Magproblem, Sverigevinst och midsommar

Det var en ganska så deppig dag igår och jag ställde in alla planer för kvällen, la mig i soffan och kände mig så liten. Efter lite sms kontakt med Alex så bestämde jag mig. Bytte om, smetade på lite smink och begrav mig till Nivå 22… (var där senast när jag var precis fyllda 18 och inte kunde hantera varken sprit eller killar haha).

Det kan vara ett av mina bättre beslut. Magen hängde inte med men det var en så härlig stämning, Sverige gjorde mål och jag glömde bort att jag timman innan hade gråtit! Vi hade en himla trevlig kväll och vid 21.30 tog jag mina trötta ben och fick hemåt. Med en glad känsla i kroppen!

Idag har jag gjort ett tappert försök till att baka en västerbottenost utan gluten och utan ägg. Vet ej om den smakar bra men jag tänker att det är tanken som räknas! Jag är glutenintolerant och brorsan är äggallergiker. Härlig kombo 😉

I morgon får vi se om den går att äta!

Nu har jag precis kommit till Norrköping efter bland den värsta tågresan någonsin. Men skit i den! Jag är ju framme nu!

Det regnar (typiskt midsommar?) och det känns trots allt ganska så härligt! Mina föräldrar hade förberett för en sen middag för mig och min brorsa.

Jag hoppas min huvudvärk samt att min mage lugnar ner sig tills i morgon och helgen. Vill njuta av all god mat som serveras!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram