29 mars 2019 |  Diabetes

Magisk dag i New York

Vart ska jag börja. Jag har precis landat på hotellet och jag har varit ute och på väg hela dagen. Vad har hänt sen i morse? 


Gjorde mig redo i morse. Hade en så himla beslutsångest över kläder och valde till slut detta! 

Andra mötet för veckan var hos Lyfebulb. Ett företag där grundaren är svensk, Karin, och tillsammans med ett fantastiskt team har byggt upp denna Community för person som är kronisk sjuka. Detta är helt fantastiskt och jag blev så glad över inbjudan till deras kontor! 


Så lycklig! Haha

Här är sekunden efter beskedet att jag nu är en av deras ambassadörer! Hur coolt! 

Jag tillsammans med Karin. Det gick sådär men det togs fler bilder, inte min kamera så jag återkommer med bättre bilder!

Efter mötet med LyfeBulb skulle jag till en oklar lokation. Valde till slut att hoppa in i en taxi. Anlände till fel destination och fick hjälp av x antal amerikanare att ta mig ner i Metron.
Mitt sällskap väntade hela 2 timmar på att jag skulle dyka upp!!!! Men till slut. Jag är så skyldig en fet middag!

Vi var på ett starbucks som är klassat som ett ”lyxigt” ställe. Det var så himla fint och de rostar kaffet på plats. Lokalen var dröm-fin och ja, det var ett himla lyxigt starbucks. Undrar när det kommer till Stockholm? 

Vem fikade jag med? Daniel som arbetar som korrespondent för TV4. Han bevakar alltså vissa delar i USA. Så häftigt 

Efter Att ha hängt en stund med Daniel mötte jag upp Ariel som är en influenser här i New York, USA! 

Hon är en helt fantastisk person och det är fascinerande hur vi klockade på en gång. 2 glas vin och en super god middag och 3 timmar senare blev vi bortforslade. De stängde stället… 

Tur att vi hann få några bilder av ett sällskap som satt bredvid oss.

Vilken dag och vad mycket som har hänt. Det har varit otroligt intensivt men så mäktigt att se att det går. Att det ibland ska vara så svårt att tro på sig själv. 

Klockan är snart 22.00 r och jag är mer än redo att släcka ner och sova. Jag är lycklig och väldigt trött! 

I morgon är det en intervju, ett möte och mitt event på agendan. Sista hela dagen och det ska bök sirligt att åka hem igen på lördag. Men innan det är det massa roligt kvar! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram