21 februari 2021 |  Snacks

Lyxlunch, lämna ut mitt nr och broccoli

Vilken härligt söndag jag har haft! Precis som jag ville. Jag mötte upp Emma på Le Bistro för lunch (brunch?) och vi fick sitta i baren. Blev först chockad men det var tydligen ”lagligt” om man enbart satt ner, haha. Vi beställde in deras fantastiska caesarsallad och hade sååå trevligt tillsammans.

När maten var slickad från tallriken så kommer det in en snygg snubbe och slår sig ner precis, eller inte precis bredvid, men liksom barstolen som var bredvid oss. Både jag och Emma tittade på varandra och ja, han såg bra ut, haha. När vi betalat och lämnat restaurangen hade Emma tjatat att jag skulle ge mitt nr till honom… Men som den fjant jag är så vågar jag inte. Till slut så bad jag om ett kvitto i affären bredvid och penna. Skrev mitt nummer och gick tillbaka.

Hahah, känns helt absurt men man måste chansa, eller hur?

Nu är jag hemma igen efter shopping och har ätit dessa goda broccoli och vitlök som har ”bakats” i min airfryer och tänker att jag inte ska öppna varken mejl eller min Instagram dm. Bara ta det lugnt och se om det finns något spännande att se på Netflix.

Nästa vecka blir det en hel del jobb. Bäst att ladda upp för en ny vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram