7 juni 2019 |  Diabetes

LyfeBulb Ambassadör

Häromdagen blev det officiellt på LyfeBulb’s hemsida att jag är en i teamet. En Ambassadör! De har som många företag runt om i världen haft lite rotation och några som slutat men nu verkar det hela vara up and running! Och jag är så himla glad att jag är en av LyfeBulb. Klicka HÄR för att titta mer!

Jag träffade Karin som är CEO när jag besökte deras huvudkontor i New York i mars och bara att få en inbjudan kändes stort. Jag var så otroligt nervös när jag klev in i den pampiga byggnaden och blev välkomnad av en butler som hjälpte till att öppna dörrar, trycka på hissknappen och även se till att jag kom till rätt våning och rätt dörr.

Det är en helt annan mentalitet i USA jämfört med Sverige och jag uppskattar verligen båda. Något som jag drömmer om är att just ha en del av min vardag på andra sidan Atlanten. Jag hade och har en pågående diskussion med en person som ska försöka hjälpa mig till rätt kontakt och att jag tar/gör rätt val. Det är så svårt att veta vad olika saker och ting kommer leda till och om det kommer gynna mig och mina mål men en sak som är säker är att jag vet vart jag ska och vad jag vill göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram