7 juni 2019 |  Diabetes

LyfeBulb Ambassadör

Häromdagen blev det officiellt på LyfeBulb’s hemsida att jag är en i teamet. En Ambassadör! De har som många företag runt om i världen haft lite rotation och några som slutat men nu verkar det hela vara up and running! Och jag är så himla glad att jag är en av LyfeBulb. Klicka HÄR för att titta mer!

Jag träffade Karin som är CEO när jag besökte deras huvudkontor i New York i mars och bara att få en inbjudan kändes stort. Jag var så otroligt nervös när jag klev in i den pampiga byggnaden och blev välkomnad av en butler som hjälpte till att öppna dörrar, trycka på hissknappen och även se till att jag kom till rätt våning och rätt dörr.

Det är en helt annan mentalitet i USA jämfört med Sverige och jag uppskattar verligen båda. Något som jag drömmer om är att just ha en del av min vardag på andra sidan Atlanten. Jag hade och har en pågående diskussion med en person som ska försöka hjälpa mig till rätt kontakt och att jag tar/gör rätt val. Det är så svårt att veta vad olika saker och ting kommer leda till och om det kommer gynna mig och mina mål men en sak som är säker är att jag vet vart jag ska och vad jag vill göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram