12 augusti 2018 |  Mat

Lugn helg

Så är det söndag och jag har en spännande vecka framför mig. Det händer mycket på jobbet (inom alla delar) och fokuset kommer alltså läggas på att mer eller mindre överleva. Haha! Men innan jag tackar och stänger ner denna vecka och helg ska ni såklart få se vad jag har haft för mig!

I fredags kväll hade jag noll energi till allt socialt och bunkrade upp med en av mina favoritchoklader, vit choklad går alltid hem hos mig, vin och letande efter en bra film att se för att sova tidigt. Det blev dock ingen film och ingen tidig kväll utan en nattlig promenad vid vattenstråket tillsammans med en podd i öronen och ja, chokladen fick såklart hänga med i väskan! 

Lördagen började med den bortglömda acaibowlen som jag totalt hade glömt bort. Jag kör ofta på samma frukost så det var passande att variera mig för en gångs skull! 

Efter en lugn lördag med några ärenden på stan, städning av min lägenheten har förfallit under sommaren, powernap (ja, det behövs) så tog jag med mig rödvin och mötte upp min brorsa. 

Vinet hälldes upp i dessa fina koppar som jag själv måste beställa!! Även trädet som står i hörnet är något som jag vill ha i min lägenhet. Herregud vad den är tjusig! Problemet är att den väger bly och den är nog inte helt gratis heller. Kanske att jag kan roffa åt mig några sticklingar?! 

Middagsdags. Hur kan det komma sig att ingen av oss är några älskare av att laga mat? haha! Så bra att det finns bra restauranger att gå till! Så roligt att jag känner många här i området, flera vänner var på exakt samma ställe! En notis till mig själv, hösten är på g och det kändes när vi satt ute och min tunna klänning kändes en aning för kall.. Är det verkligen dags?

Dagen idag, söndag har spenderats i soffan med acaibowl och kaffe. Har haft Skype-möte med min partner i Kina och lite jobb efter det. Så roligt att ha projekt! Jag har planerat inför kommande resor bland annat en till Berlin (tillsammans med Roche) i början av oktober som jag ser fram emot och såklart Diabeteslägret i slutet av augusti! 

Som ni kan se har jag mina nålar på bordet framme. Kanske inte en så snygg inredningsdetalj men fasen vad skönt att ha nålarna nära till hands. Eller hur gör du?

Nu i eftermiddag gjorde jag ett försök när regnet hade gjort uppehåll men på väg hem öppnade sig himlen. Tur att jag hade med mig regnjackan. 

Vet inte riktigt vad jag känner inför hösten. Jag är nog minsann en värme och sol person. Gillar inte att det blir mörkare och kallare även om det kan vara mysigt osv. Tur att jag har en ljus höst att se fram emot! Det är verkligen a och o. 

Ska till affären en sväng och handla inför kvällens middag. Hör och häpna, det blir hemlagat av något slag! Haha! 

Hur har eran helg varit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram