7 januari 2018 |  Helg

Lugn helg

Vilken fantastisk och lugn helg jag har haft! Min söndag kommer bli en lugn sådan också och sitter i detta nu och äter GRÖT med hampafrö, lingon, hallon och bananer. Känns så gott och mysigt att äta varmt även på morgonkvisten när det är minusgrader ute. Känner ni likadant? Något som jag såg i dagarna var att vissa diabetiker blir av med olika typer av hjälpmedel såsom libren. Jag tycker det är så himla tråkigt att inte känna sig prioriterad och nästan känna sig tvungen att spara pengar privat för att kunna ha råd med denna typ av hjälpmedel som gör att livet som diabetiker blir enklare. Nu vet jag inte om någon fakta bakom detta men jag vet inte riktigt hur jag skulle reagera om jag en dag måste gå tillbaka att sticka mig i fingret igen. 

Idag är det söndag och jag fick inspiration från min killkompis lägenhet igår. Han har gjort om hela köket och det blev superfint! Även vardagsrummet som var fyllt av härliga växter och tavlor med träramar som klipps på… svårt att förklara. Så, idag ska jag leta runt efter mysiga inredningsbutiker (om det är öppet idag?!) och se om jag kan hitta något liknande! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram