7 januari 2018 |  Helg

Lugn helg

Vilken fantastisk och lugn helg jag har haft! Min söndag kommer bli en lugn sådan också och sitter i detta nu och äter GRÖT med hampafrö, lingon, hallon och bananer. Känns så gott och mysigt att äta varmt även på morgonkvisten när det är minusgrader ute. Känner ni likadant? Något som jag såg i dagarna var att vissa diabetiker blir av med olika typer av hjälpmedel såsom libren. Jag tycker det är så himla tråkigt att inte känna sig prioriterad och nästan känna sig tvungen att spara pengar privat för att kunna ha råd med denna typ av hjälpmedel som gör att livet som diabetiker blir enklare. Nu vet jag inte om någon fakta bakom detta men jag vet inte riktigt hur jag skulle reagera om jag en dag måste gå tillbaka att sticka mig i fingret igen. 

Idag är det söndag och jag fick inspiration från min killkompis lägenhet igår. Han har gjort om hela köket och det blev superfint! Även vardagsrummet som var fyllt av härliga växter och tavlor med träramar som klipps på… svårt att förklara. Så, idag ska jag leta runt efter mysiga inredningsbutiker (om det är öppet idag?!) och se om jag kan hitta något liknande! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram