22 december 2019 |  Helg

Love this city

Fjärde advent.Att skriva det känns en aning surrealistiskt men ändå väldigt, otroligt skönt. Skönt att vara ledig, att äntligen få lite ro i vardagen, hänga med min familj och skönt att få komma ”hem” en stund.

Jag kom till Norrköping vid 16-tiden och jag blev hämtad först på centralen och avsläppt i city. Jag hade en inbokad dejt med en av mina närmsta vänner!

Vi slog oss ner på Brödernas som är ett otroligt bra cafe/restaurang mitt i smeten. Fy tusan vad jag älskar mina vänner. Denise är en av mina äldsta vänner och till henne kan jag säga i princip vad som helst. Är inte det helt fantastiskt. En person som vet allt om en och vet exakt vad som försegår i mitt huvud

Efter några timmar, som bara swischade förbi, blev vi utslänga då de stängde och jag fick skjuts hem. Den känslan som kommer när jag kommer ”hem” till jul är oslagbar. Det är något speciellt. Granen är tänd, maten står redo att äta, det finns tomtar i varje hörn, julmusik, chokladpraliner, mandlar, glögg. Ja, detta var precis vad jag behövde!

Vi har spelat musik, ätit den godaste fiskgratängen, druckit Sencerre, ätit Lindt chokad, knäck nötter och hängt. Känns skönt att jag nu känner att jag kan ”checka ut” på riktigt.

Älskar verkligen detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram