22 december 2019 |  Helg

Love this city

Fjärde advent.Att skriva det känns en aning surrealistiskt men ändå väldigt, otroligt skönt. Skönt att vara ledig, att äntligen få lite ro i vardagen, hänga med min familj och skönt att få komma ”hem” en stund.

Jag kom till Norrköping vid 16-tiden och jag blev hämtad först på centralen och avsläppt i city. Jag hade en inbokad dejt med en av mina närmsta vänner!

Vi slog oss ner på Brödernas som är ett otroligt bra cafe/restaurang mitt i smeten. Fy tusan vad jag älskar mina vänner. Denise är en av mina äldsta vänner och till henne kan jag säga i princip vad som helst. Är inte det helt fantastiskt. En person som vet allt om en och vet exakt vad som försegår i mitt huvud

Efter några timmar, som bara swischade förbi, blev vi utslänga då de stängde och jag fick skjuts hem. Den känslan som kommer när jag kommer ”hem” till jul är oslagbar. Det är något speciellt. Granen är tänd, maten står redo att äta, det finns tomtar i varje hörn, julmusik, chokladpraliner, mandlar, glögg. Ja, detta var precis vad jag behövde!

Vi har spelat musik, ätit den godaste fiskgratängen, druckit Sencerre, ätit Lindt chokad, knäck nötter och hängt. Känns skönt att jag nu känner att jag kan ”checka ut” på riktigt.

Älskar verkligen detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram