8 februari 2021 |  Mat

Lösning på hemlängtan, Djurgården och glutenfria tips

I fredags ställdes mina planer in och jag kände en inre stress. Att Corona har ställt till det för många är ingen nyhet men jag verkligen ogillar den känslan. Min lösning på någon form av hemlängtan eller en längtan efter trygghet kanske? Campari soda. haha

Det serverades Campari soda som är min favorit drink och oliver till kvällens snack! Fasiken så fint. Det hjälpte!

I lördags var det så vackert väder! Tog mig bort till Djurgården som var sååå vackert! Verkligen ett toppen tips för er som bor i Stockholm.

Svin dålig skärpa, jag vet. Men här är jag redo att inta vinters alla njutningar!

Ännu en bild dock lite bättre haha! Jag tog det ”korta” varvet och då går man över en bro och jag var inte ensam om att njuta av solen och ja, livet?

Då jag tog på mig alldeles för lite kläder, eller mer att promenaden blev en aning längre än planerat sprang jag in på Sturegallerian för att få upp värmen. Och ja, för att njuta såklart av en fantastisk lördag!

Gjorde ett besök på Hötorgshallen. Varför är jag aldrig där? Jag hittade så mycket göttigheter. Dessa två fick följa med hem och jäklar i gatan vad goda kexen var! Ni måste köpa dessa om ni har vägarna förbi

Såg även dessa glutenfria. Vågade inte chansa men jag tänker kanske om någon därute har testat dessa? Jag vet av alla glutenfria alternativ som jag handlat att de brittiska företagen har riktig bra valmöjligheter när det kommer till just glutenfria alternativ.

Jag kom hem lagom till en rejält varm dusch och en fantastisk leverans!

Nämligen PIZZA! Och ni som följer mig vet att jag älskar, alltså ÄLSKAR pizza. Får mycket frågor kring just pizza och dosering av insulin vilket ibland kan vara kämpigt. När jag sedan såg dessa pizzor i affären, var jag tvungen att testa. Jag kan meddela er att här är en bra lösning! Svin god, glutenfri och typ inga kolhydrater vilket gör det otroligt enkelt för er att dosera insulin till. Det varierar en aning mellan dessa men den som har kycklingbotten har endast 1,5 gram kolhydrater / 100g. Nej men alltså JAAAA! Veckan är räddad. Klicka HÄR för att komma till deras hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram