11 juli 2020 |  Recept

Lördag och ett härligt sommarrecept

Igår när jag var och handlade kände jag mig inte alls sugen på jordgubbar utan köpte det endast för att de var billiga. Har jag förätit mig mån tro?

Men tur att jag fick med mig ett gäng hem för TITTA!

Passade perfekt efter min första springtur (kan nog inte kalla det springtur men några fler springsteg än gångsteg…) sen februari! Blodsockret, ja det sjönk…

När jag hade marinerat klart jordgubbar kom även solen fram! Hej hopp. Ut på terassen och med mig hade jag såklart frullen!

Nej men hörni, så TREVLIG START! Jag älskar sol, jag älskar frukost och trots en ganska så hemsk natt med smärtor så kändes livet helt plötsligt overkligt härligt!

Nu så, vill ni göra snabba goda rätt?

Slanta upp lite jordgubbar och tomater. Häll på en skvätt olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar. Rör runt.

Stek några skivor bröd i smör.

Blanda ricotta, basilika, svartpeppar och salt.

På med ricottablandningen på brödet och avsluta med jordgubbsblandningen. Ät och njut! Kan inte bli mer enkelt än så!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Feeling insecure sometimes? Yes, me to!The good news is you’re not alone. Insecurity is universal with or without diabetesWe all doubt ourselves from time to time and I know that diabetes isn’t helping. But I’m here for you and to be honest with you, I don’t have the best confidence. But it’s getting better!When I was a younger, I refused to be a person in the spotlight. I didn’t like the feeling of knowing people were looking at me. Or, later on, I didn’t even tell my previous dates that I had diabetes. Not that I was ashamed of the fact that I had a chronically disease - I didn’t have the confidence to let another person see who I was.It’s not easy to break a pattern that’s not healthy. But it’s not impossible. One thing that has helped me is to always remember that comparing myself to others - is bullshit. We don’t have all the information on other people’s life’s, so it’s impossible to compare “apples to apples” or blood sugar curves to blood sugar curves 💕
...

Följ mig på Instagram