21 april 2020 |  Diabetes

Lockar på en tidag

Den här dagen har varit så otroligt rolig! Jag tror att vädret har spelat roll trots att jag mesta av dagen har tittat ut genom fönstret.

Under min lunch försökte jag få till lite lockar i håret då min älskade vän och fotograf Clara skulle svänga förbi efter jobbet. Fick lite fredagsfeeling när jag lockade håret och sminkade mig. Det hör inte längre till vanligheten.

Clara kom med positiv energi och medan jag försökte få till min balkong till en mysig plats började hon fota bröd som är super enkelt, kolhydratssnålt och en så jäkla bra rabattkod!

Vi brände av så många ”outfits” och jag tror hela Hornstull strand fick se riktigt roliga sketcher, haha. Med åldern har jag blivit allt mer gränslös (på ett bra sätt tror jag) och jag bjuder mer än gärna på mig själv!

Jag satte mig på balkongen och försökte njuta av solen efter en effektiv dag

Jag röjde undan hemma och sen kom känslan att jag ville ut. En promenad längst Söder Mälarstrand i solen! Så himla skönt.

Jag har en tendens att ha svårt för att koppla av hemma och jag får känna av att känna mig instängd. Bor inte så stort så det kanske inte är så konstigt.

Nu blir det soffläge och choklad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram