21 april 2020 |  Diabetes

Lockar på en tidag

Den här dagen har varit så otroligt rolig! Jag tror att vädret har spelat roll trots att jag mesta av dagen har tittat ut genom fönstret.

Under min lunch försökte jag få till lite lockar i håret då min älskade vän och fotograf Clara skulle svänga förbi efter jobbet. Fick lite fredagsfeeling när jag lockade håret och sminkade mig. Det hör inte längre till vanligheten.

Clara kom med positiv energi och medan jag försökte få till min balkong till en mysig plats började hon fota bröd som är super enkelt, kolhydratssnålt och en så jäkla bra rabattkod!

Vi brände av så många ”outfits” och jag tror hela Hornstull strand fick se riktigt roliga sketcher, haha. Med åldern har jag blivit allt mer gränslös (på ett bra sätt tror jag) och jag bjuder mer än gärna på mig själv!

Jag satte mig på balkongen och försökte njuta av solen efter en effektiv dag

Jag röjde undan hemma och sen kom känslan att jag ville ut. En promenad längst Söder Mälarstrand i solen! Så himla skönt.

Jag har en tendens att ha svårt för att koppla av hemma och jag får känna av att känna mig instängd. Bor inte så stort så det kanske inte är så konstigt.

Nu blir det soffläge och choklad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram