21 april 2020 |  Diabetes

Lockar på en tidag

Den här dagen har varit så otroligt rolig! Jag tror att vädret har spelat roll trots att jag mesta av dagen har tittat ut genom fönstret.

Under min lunch försökte jag få till lite lockar i håret då min älskade vän och fotograf Clara skulle svänga förbi efter jobbet. Fick lite fredagsfeeling när jag lockade håret och sminkade mig. Det hör inte längre till vanligheten.

Clara kom med positiv energi och medan jag försökte få till min balkong till en mysig plats började hon fota bröd som är super enkelt, kolhydratssnålt och en så jäkla bra rabattkod!

Vi brände av så många ”outfits” och jag tror hela Hornstull strand fick se riktigt roliga sketcher, haha. Med åldern har jag blivit allt mer gränslös (på ett bra sätt tror jag) och jag bjuder mer än gärna på mig själv!

Jag satte mig på balkongen och försökte njuta av solen efter en effektiv dag

Jag röjde undan hemma och sen kom känslan att jag ville ut. En promenad längst Söder Mälarstrand i solen! Så himla skönt.

Jag har en tendens att ha svårt för att koppla av hemma och jag får känna av att känna mig instängd. Bor inte så stort så det kanske inte är så konstigt.

Nu blir det soffläge och choklad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram