17 november 2021 |  Recept

Livets omelett och bota diabetes

Igår när jag kom hem efter jobbet och hämtade posten så såg jag att jag fått hem detta! En liten inflik här bara, hur trött blir man inte av mörkret? Jag kände mig helt slut igår och då var inte klockan mer än 18, men kändes som mitt i natten. Suck.

Jag hade alltså beställt ett armband av Alma som gör massa fint, där vinsten går till Barndiabetesfonden. Alltså, pengarna går till forskning av typ 1 diabetes. Hur bra? In och kika och beställ du med <3

Valde ett med pärlor då jag inte äger något! Tycker det är så fint och känns alltid bra att göra något dels för Alma som tar sig tid men även att några kronor går till Barndiabetesfonden.

Någon var super-intresserad av plasten… Om jag får ha något ifred? Nej. Haha

En annan sak är att jag har väntat i ca 2 veckor på att Zoegas julkaffe ska anlända till butikerna. Mitt kaffe har varit slut men har tänkt att jag klarar mig på min espressomaskin tills julkaffet kommer. Det har gått sådär men så igår såg jag det inne i stan och blev helt varm i hjärtat.

Så idag, bryggde jag en riktigt god köpp. Julen hörrni. Det är väl ändå väldigt mysigt :)?

Jag började min onsdag hemma. Trodde det var en bra idé. Alltid skönt att få den där extra tiden på morgonen som inte riktigt finns när man ska åka till jobbet. Satsade hårt och skulle göra omelett då jag hade några ägg i kylen som hade passerat det sista datumet.

Denna tryffelolja köpte jag i Antibes i somras som jag glömt berätta om och det kan vara den bästa oljan jag ägt! Den passar även utmärkt till just omelett

Ägg, grädde, salt, peppar som steks i rikligt med olja.

På med lite extra havssalt, peppar, dill och fetaost. Enkelt gott och ja, helt perfekt!

Så, hur går min dag?

Det blev alldeles för mycket jobb och jag bestämde mig att åka in till kontoret där jag är nu. Måste få vissa delar avklarat och gärna innan helgen. Nu ska jag beta av en del så jag slipper sitta här hela kvällen 🙂

Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram