19 juni 2018 |  Mat

Livets helg

Ja men en av de bättre helgerna, definitivt! Jag fyllde år i söndags och hade som plan att bara rå om mig själv dagarna innan.

Jag åt såklart resterna från min fantastiska middag jag gjorde under veckan, Vegetarisk Bolognese med massa pasta slungad i smör!

Bakade pajer inför söndagen. Glutenfria och så helt jävla totalt skit goda! Så kul men så tråkigt att de tog slut och jag fick med mig noll rester hem. Dags att ladda upp paj-förrådet inför midsommar kanske?

Jag mötte upp kvällens gäng och vi alla var nog ganska trötta då vi valde vårt vanliga middagsställe.Ho’s. De levererar ALLTID GOD MAT!

Efter maten slog vi oss till ro, jag bjöd på chips och choklad till fotbollsmatchen!

Att spendera en eller två dagar i enbart mjukiskläder är guld. Efter fotbollstittande och sjönsång valde jag att innan 12-slaget lämna mitt gäng för att ta en kvällsrunda där jag bor. Det var en så harmonisk kväll och jag fick spendera mina sista dagar som 28-åring med mina egna tankar och frisk luft. 

Herregud så trevligt!

Somnade gott sen efter några härliga telefonsamtal och vaknade pigg och redo på söndag att ställa till med en hejdundrande födelsedagsfest. Konstig känsla att ha en tillställning på en söndag men mer om det lite senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram