31 juli 2019 |  Snacks

Livets goda

Glutenfri tårta!!!!

Mötte upp min fantastiska Greta idag för fika på Kavalleriet och jag blev förvånad över, på ett positivt plan, över deras glutenfria alternativ!

De hade massa gott glutenfritt på menyn även till fikat. Så är du glutenintolerant eller vill äta glutenfritt, passa på att besöka Kavalleriet på Sibyllegatan 2! Och ja, de har massa smarrigt även för dig som kan äta vetemjöl 😉

Ja, tårtan krävde några enheter insulin.

Dagen har gått i ett och jag har kommit in i semesterlunken. Sover till sent, rubbar mina vanliga rutiner mer och mer och det blir sena middagar. Jag älskar det faktiskt. Men ändå saknar rutiner och lite mer stabila dagar. Är ni med på vad jag menar? Bara det att komma i säng innan 1.30 händer inte just nu. Men jag mår och lever.

Blev en sen middag idag vid 22-tiden och är gad över att blodsockret hänger med mig trots att måltider och mat blir en aning, eller ganska, förändrade nu vid semestertider. Skönt.

Greta som jag lärde känna för drygt ett år sedan är som jag typ 1:a och det som jag fascineras mest över mest när vi ses är när hon berättar över hur sjukvården fungerar i Tyskland, där hon är skriven. Trots att vi båda tillhör EU skiljer sig vården. Det ska vi prata mer om här, i bloggen!

Vi fikade inte bara utan tog en jäkla massa fina bilder och vi ska även ses i morgon en sväng för fler. Greta är verkligen grym på foto! Yay!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram