26 januari 2019 |  Diabetes

Livet som diabetiker

Det är fredag mina vänner! Som det ska bli härligt med ledigt och just nu gör det inget att det regnar. Jag ser fram emot att ligga hemma och bara ta det lugnt.

Fick en fråga igår om vad som skulle göra det mer enkelt att “leva” som diabiker. Svår fråga. Svaret är såklart att inte ha diabetes alls, men om man fokuserar på att tipsa de företag osv som undrar vad de ska fokusera på för att få mitt liv och min vardag lite enklare blir det en helt annan fråga. Överlag skulle jag nog behöva en mer strukturerad vardag. Alltså, jag glömmer lätt bort att byta infusionsset, komma ihåg att ta med ett extra batteri till pumpen, minnas att kalibrera osv. Ja, det finns en hel del. Sen skulle det vara skönt nu som pumpanvändare att få utskrivet varenda liten kolhydrat i det som jag äter som jag behöver skriva in i pumpen. Det finns så mycket som kan bli enklare och lättare. Även mina skåp hemma är en himla röra med alla prylar. Detta gör att jag har svårt att se om jag har tillräckligt med t.ex. sensorer osv.

Kanske att det som jag behöver är en assistent?

Hur gör ni? Alarm i telefonen? Ge mig lite bra råd? Hur ser det ut hemma hos er? Har ni full kontroll på allt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram