16 november 2018 |  Diabetes

Livet som diabetiker

Godmorgon! 

Sitter på tåget mot Västerås där jag ska jobba idag. Känner mig helt slut. Natten till igår blev det två starka timmar sömn (men så värt)! Efter galan var det så himla trevligt och prata och diskutera med bland annat Cajsa som är en stor förebild för mig och ordförande för diabetesfonden! Hurra vilken kvinna! 

Igår kväll vid 21-tiden pep det till i pumpen. Sensorn skulle bytas. Suck! Jag hade totalt glömt bort det och natten blev hemsk. Ni kan inte ana hur trött jag var och somnade innan allt var på plats. Lyckades ändå få till allt inatt trots en hel del svordomar men jag känner mig inte helt hundra idag. 

Som tur är ska jag en sväng till mamma och pappa och där vet jag att jag kan få lugn och ro, haha! Livet som diabetiker. Inte alltid frid och fröjd.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram