16 november 2018 |  Diabetes

Livet som diabetiker

Godmorgon! 

Sitter på tåget mot Västerås där jag ska jobba idag. Känner mig helt slut. Natten till igår blev det två starka timmar sömn (men så värt)! Efter galan var det så himla trevligt och prata och diskutera med bland annat Cajsa som är en stor förebild för mig och ordförande för diabetesfonden! Hurra vilken kvinna! 

Igår kväll vid 21-tiden pep det till i pumpen. Sensorn skulle bytas. Suck! Jag hade totalt glömt bort det och natten blev hemsk. Ni kan inte ana hur trött jag var och somnade innan allt var på plats. Lyckades ändå få till allt inatt trots en hel del svordomar men jag känner mig inte helt hundra idag. 

Som tur är ska jag en sväng till mamma och pappa och där vet jag att jag kan få lugn och ro, haha! Livet som diabetiker. Inte alltid frid och fröjd.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram