31 mars 2020 |  Blogg

Livet får nya rutiner

När jag vaknade i morse, när klockan ringde, visste jag inte ens vilken dag det var. Tog en promenad bara för att känna mig vid liv och trots att det var minus grader var det inte allt för kallt.

Nu har vi haft födelsedagsfirande med sång Online för en kollega som fyller år idag. Det är märkligt hur det blir nya rutiner och nya tillvägagångssätt för att få vardagen att rulla på som vanligt, eller nästan i alla fall.

Gårdagen avslutades med ett möte, online, med mitt bästa gäng (Barndiabetesfondens styrelse) och det blev ett positivt möte trots att allt i princip är avbokat nu under våren. Mycket nyheter och jag längtar tills ni får se det även i butik 😉

Jag har en nageltid inbokad efter jobbet. Tror det var allt för nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram