8 november 2018 |  Diabetes

Live och Diabetes

Något som jag verkligen brinner för är att försöka få ut mina tankar och funderingar i text. Det är en svårighet som jag försöker att jobba på. Tycker det är så himla svårt att få ner allt i text så att det inte blir några missförstånd eller en otydlighet som är svår att ändra på.

Nu har jag i alla fall fått min text publicerad och vill ni läsa den gör ni det HÄR

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram