8 december 2018 |  Mat

Likheten med Audi A6 Limousine

Vi är incheckade, mätta efter en helt magisk tapas lunch och min röst har fortfarande inte kommit tillbaka. Jag fick köra pappas nya bil, Audi A6 Limousine. Jösses! Vilken jävla bil. Och vad jag älskar att köra. Bilen är lik min pump. Båda är otroligt lika när det kommer till utvecklingen och båda behöver lika lite uppmärksamhet. Fantastiskt. När jag tänker på det mer blir jag mer fascinerad över hur fort allt går. Hur utvecklingen går framåt och hur vi allt mer blir bundna till robotar.

Nu är jag snabbt tillbaka på hotellet för klädombyten. Klockan 16.00 börjar konserter så dags att röra på sig! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram