13 februari 2019 |  Event

Lika viktigt som insulin

Nej men alltså! Hur FETT!

Jag kommer tillsammans med BD Diabetes Care att hålla ett event på fredag nästa vecka i Berlin!. Det är samma vecka som det är ATTD och vi har bjudit in olika influencer i diabetes-världen. Det ska bli så roligt och idag kommer jag att boka flyg osv. Jag kommer att stanna till lördag då jag är inbjuden på ett event/fest på fredagskvällen med MySugr som jag också ser fram emot otroligt mycket!

Om jag är taggad? JA!

Även om jag älskar att resa så älskar jag ännu mer att sprida information om diabetes. Och detta ämne om injektionsteknik ligger mig varmt om hjärtat. Hur man faktiskt kan undvika att få ”fettbölder” på magen/låren osv. Det går att vara ”snygg” trots att man injicerar insulin.

Det är även ett ämne som berör väldigt många då kunskapen kring detta inte alltid är så självklar när man besöker sin läkare. Lite tabu? Oavsett så är det här bara början. Jag är en van injicerare då jag har använt pennor i 16 år. Det är många stick i min stackars mage och lår. Geom att rotera går det att få bättre effekt av insulin, färre enheter och något som är så viktigt – vi minskar kostnaderna. Nu är vi i Sverige priviligerade att inte behöva betala för vårt insulin med de länder där man betalar för varje enhet är det här något som är revolutionerande.

Är du kanske i Berlin den 22 februari och vill vara med?

Hojta till för tusan 😀

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram