20 september 2018 |  Diabetes

Lika viktigt som att byta sensor

Jag sitter i soffan med sällskap och väntar på att Idol ska börja igen. Min helt oroligt fantastiska granne är med och vi hejar så mycket nu. Första gången som jag faktiskt ser programmet och det är så kul att se hur duktig hon är. Hejja hejja! 

Dagen har varit ösig med mässa (jobbet) och det har varit en fullspäckad dag. Detta betyder att jag mer eller mindre har noll energi kvar i detta nu. Så, jag kan ju erkänna att det ska bli otroligt skönt med helg. Eller hur känner ni? 

Efter gårdagens föreläsning och kvällsutbildning med BD fick jag mig en rejäl spark i baken och trots att det var mest riktat till sprutanvändare pratades det även om vikten av att även som pump/sensor användare att rotera sina ställen. Så, nu var det ett tag sen jag roterade min sensor och idag när jag bytte sensor satte jag den på över rump-partiet. Det var ett tag sen och det var minsann på tiden! Hur gör du? Byter du dina ställen? Jag har varit ”duktig” idag och bytt nål varenda gång jag har injicerat insulin. Känns som att det inte borde vara så svårt att få in den rutinen. Från och med idag byter jag alltså nål varje gång. 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram