20 september 2018 |  Diabetes

Lika viktigt som att byta sensor

Jag sitter i soffan med sällskap och väntar på att Idol ska börja igen. Min helt oroligt fantastiska granne är med och vi hejar så mycket nu. Första gången som jag faktiskt ser programmet och det är så kul att se hur duktig hon är. Hejja hejja! 

Dagen har varit ösig med mässa (jobbet) och det har varit en fullspäckad dag. Detta betyder att jag mer eller mindre har noll energi kvar i detta nu. Så, jag kan ju erkänna att det ska bli otroligt skönt med helg. Eller hur känner ni? 

Efter gårdagens föreläsning och kvällsutbildning med BD fick jag mig en rejäl spark i baken och trots att det var mest riktat till sprutanvändare pratades det även om vikten av att även som pump/sensor användare att rotera sina ställen. Så, nu var det ett tag sen jag roterade min sensor och idag när jag bytte sensor satte jag den på över rump-partiet. Det var ett tag sen och det var minsann på tiden! Hur gör du? Byter du dina ställen? Jag har varit ”duktig” idag och bytt nål varenda gång jag har injicerat insulin. Känns som att det inte borde vara så svårt att få in den rutinen. Från och med idag byter jag alltså nål varje gång. 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram