20 september 2018 |  Diabetes

Lika viktigt som att byta sensor

Jag sitter i soffan med sällskap och väntar på att Idol ska börja igen. Min helt oroligt fantastiska granne är med och vi hejar så mycket nu. Första gången som jag faktiskt ser programmet och det är så kul att se hur duktig hon är. Hejja hejja! 

Dagen har varit ösig med mässa (jobbet) och det har varit en fullspäckad dag. Detta betyder att jag mer eller mindre har noll energi kvar i detta nu. Så, jag kan ju erkänna att det ska bli otroligt skönt med helg. Eller hur känner ni? 

Efter gårdagens föreläsning och kvällsutbildning med BD fick jag mig en rejäl spark i baken och trots att det var mest riktat till sprutanvändare pratades det även om vikten av att även som pump/sensor användare att rotera sina ställen. Så, nu var det ett tag sen jag roterade min sensor och idag när jag bytte sensor satte jag den på över rump-partiet. Det var ett tag sen och det var minsann på tiden! Hur gör du? Byter du dina ställen? Jag har varit ”duktig” idag och bytt nål varenda gång jag har injicerat insulin. Känns som att det inte borde vara så svårt att få in den rutinen. Från och med idag byter jag alltså nål varje gång. 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram