12 oktober 2018 |  Mat

Lausanne – Geneve

Herregud! Jag älskar Schweiz! 

Det blev lite förseningar på vissa flighter igår och innan vi hade kommit fram till hotellet var vi redan sena till middagen. Vi fick 15 min att lämna alla väskor etc för att snabbt åka till restaurangen för att sluta samman med de andra. Men, en selfie hinns alltid med! 

Lite förrätt! Är osäker på om det var häst-kött men ingen var speciellt sugen på att fråga då alla var vrål-hungriga… 

Här ser jag väldigt lugn ut men skenet bedrar. Hade inte ätit sen lunch och nu var klockan närmare 21 och jag var så glad över att äntligen få in mat. 

Äntligen mat! Vi beställde in fondue av olika slag. Ostfondue, köttfondue och ja, så schweiziskt det kan bli. Till det ett riktigt gott lokalt vin! 

Efter middag var det ett trött gäng som åkte tillbaka till hotellet. Jag som känner mig odödlig mötte såklart upp min kära vän Rob! Omg. Vi har aldrig träffats men det kändes helt naturligt att sitta och prata över ett glas vin till lobbyn på hotellet fick hela 3 gånger säga till att vi var tvungna att gå, haha! Men vi ses idag igen så ingen stress. 

Var nere en sväng på gymmet i morse efter alldeles för få timmars sömn. Duschat och packat ihop alla saker för att nu om 10 minuter äta frukost med de andra fantastiska människor. 

Vi kommer att spendera dagen på Medtronics huvudkontor här och sen vid 13.30 är det live-stream! 

Så kul! Det här är helt fantastiskt! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram