3 december 2019 |  Diabetes

Lär mig

En bild som underbara Clara har tagit. Bild säger mer än tusen ord och ja, jag är redo och gå bort från det som inte gör mig gott.

på väg hem efter en lång dag!

Det är, trots en lugn period nu, väldigt mycket. Jag känner att det pressade schemat jag haft ger sig till synes nu. All stress, dåliga rutiner, sömnbrist osv har fått mig att känna mig mer eller mindre tömd på energi. Jag fick igår uppleva att jag inte kunde se tillräckligt bra. Det var som att skärmen framför mig rörde till bokstäverna och jag kunde inte läsa. Det var skrämmande men jag känner att jag är så pass medveten idag om mitt välmående att jag vet vad jag behöver göra. Pausa.

Jag grät hos Jennifer idag, min fantastiska vän som fixar mina naglar. Det var som att jag kände en trygghet där jag bara kunde släppa på allt. Två sekunder innan bad jag om ursäkt att ”jag kommer nog börja gråta”. Och jo, där kom tårarna. Hon fick mig på banan igen och jag gick därifrån med ett leende på läpparna och fina naglar!

I detta nu är jag glad att jag har en diabetes som inte tar mer kraft än vad jag kan hantera just nu. Jag försöker att äta regelbundet, röra på mig mellan varven och försöka att andas mellan varven. Det är svårt men jag lär mig. Jag kommer inte att lägga mig ner under täcket för jag vet att det inte kommer lösa mina problem. Känslor är läskigt när de kommer helt plötsligt men jag vet att det inte är något som är farligt. Det kan kännas obehagligt där och då men de är inte konstanta (som tur är). Varje dag lär jag känna mig själv och mina begränsningar. Det är tur att jag har personer i min omgivning som jag kan ringa direkt när jag behöver prata eller gråta, skratta eller gnälla. Det hjälper otroligt mycket.

Har precis gjort en kopp te. Det blir en tidig kväll – jag är helt slut! Men var inte oroliga. Jag tar mig upp igen!

Kommentar till “Lär mig”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

  Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

  @olehenriksen
  ...

  Följ mig på Instagram