9 april 2020 |  Diabetes

Laktosfri i 14 dagar

Dagen D är äntligen här! Jag har nu i 14 dagar hålla mig totalt ifrån laktos (typ mjölk över lag) och jag måste erkänna att det var tuffare än jag trodde. Mitt chokladsug har varit så enormt (sockerberoende?!) och den där biten choklad jag brukar ta på kvällskvisten eller när blodsockret faller har jag saknat.

Jag har nu svept ett glas vanlig mjölk och jag känner mig spänd och ganska glad då jag inte känner någon skillnad. Det måste ju innebära att jag inte är intolerant? eller hur?

Mitt mål idag (måste ha något to-do varje dag) är att köpa hem massa god mjölkchoklad, påskgodis och ja ni hör, suget är enormt!

Något annat jag ska göra är att svänga förbi min nagelteknolog då jag bröt av en nagel igår när jag skrubbade balkonggolvet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram