9 april 2020 |  Diabetes

Laktosfri i 14 dagar

Dagen D är äntligen här! Jag har nu i 14 dagar hålla mig totalt ifrån laktos (typ mjölk över lag) och jag måste erkänna att det var tuffare än jag trodde. Mitt chokladsug har varit så enormt (sockerberoende?!) och den där biten choklad jag brukar ta på kvällskvisten eller när blodsockret faller har jag saknat.

Jag har nu svept ett glas vanlig mjölk och jag känner mig spänd och ganska glad då jag inte känner någon skillnad. Det måste ju innebära att jag inte är intolerant? eller hur?

Mitt mål idag (måste ha något to-do varje dag) är att köpa hem massa god mjölkchoklad, påskgodis och ja ni hör, suget är enormt!

Något annat jag ska göra är att svänga förbi min nagelteknolog då jag bröt av en nagel igår när jag skrubbade balkonggolvet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram