27 juli 2015 |  Middag

Lågt blodsocker

Super goda friterade räkor. Men eftersom det antagligen var friterat I vanligt mjöl fick jag magknip och är idag inte lika sugen på den här rätten. Sån’t  livet.

Jag är alltid mån om vad jag stoppar i mig för mat. I veckorna brukar jag hålla mig till salladsluncher och inte så mycket kolhydrater såsom pasta, ris, potatis. För min kropp reagerar ganska dåligt på den typen av livsmedel. Däremot brukar jag alltid ”lyxa” till det på helgerna med det som jag är sugen på. Alltså, jag äter allt men inte varje dag.

Jag erkänner också att jag är en dålig kock och lagar oftast bara det som jag vet att jag kan.

Jag går inte på diet, äter inte efter något speciellt matschema. Jag har turen att älska den mat som passar min diabetes perfekt. Sen kanske det också beror på att jag väljer bort den typ av mat som min mage inte kan hantera. Jag vet inte om det är så att jag har IBS men jag vet på ett ungefär vad som går bra och det som går dåligt och slutar med kramp i magen.

Hur gör ni? Speciella matscheman?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram