27 januari 2021 |  Helg

Lågt blodsocker, en bruten nagel och

Älskade vänner! Tack som fan för all fin respons för min YouTube! Jösses! Jag kan knappt smälta och är i full gång att planera in nästa! Medan jag gör det bjuder jag på min lördag som var en riktig pang-dag!

Jag var uppe tidigt för att åka till Bromma för fotograferingsdags med min älskade Clara! Påvägen… lågt blodsocker och jag har fastnat för dessa små rackare. Tycker de smakar så bra!

Äntligen framme hos Clara och hon var i full gång med hur vi skulle strukturera upp allt. Hon är den bästa!

Det blev riktigt bra och vi båda var så taggade på dels att det blev så bra ljus och dels för att SOLEN äntligen visade sig!

Efter några timmar av fotandes tog jag mig in igen mot stan för att möta upp Emma på, hör och häpna, O’learys! haha! Ingen av oss är någon sportfantast men detta var det ställe som var bäst att mötas upp på! Vin och chips

Och så någon enhet insulin såkart

När klockan slog, herregud tiden rusade verkligen, MEN jag hann med att gå med Emma till Super där hennes pojkvän samt polare satt. Jag drack typ det godaste vinet någonsin och fick en stund med hela gänget. Så underbart!

Och jag älskar verkligen Suppers mat. TITTA! Precis när detta kom in var jag tvungen att rusa tyvärr. Nästan med gråten i halsen. För jag hade nämligen en tid att passa…

Nämligen BOWLING! haha

Jag är så usel på bowling, eller jag trodde kanske inte det för sist jag spelade vann jag över min dåvarande chef. Men fasiken.

Gjorde nog min enda strike här

Sen flög min nagel av. Blev för hetsigt haha. Det var trots allt otroligt roligt och jag kände mig helt slut efter dagen. Planen från start var att hinna hem emellan varven men så blev det inte. Efter bowlingen tog vi ett glas på en pub innan allt stängdes (vid 20.00) och jag tog bussen hem för att sova. Som sagt, totalt slutkörd efter dagen men jäklar var kul jag hade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram