23 maj 2018 |  Diabetes

Kvällspromenad

Hur härlig på en skala är det inte med ljusa och varma kvällar? Det är något av det bästa jag vet, att ta en promenad i skogen, nära vattnet och bara lyssna på alla härliga ljud som finns. Balsam för kropp och hjärta. Vi hade VM-fest på jobbet i måndags och jag fick med mig världens skönaste outfit! Den här dressen skulle jag nog kunna bosätta mig i för alltid, haha. Varför finns det inte att köpa liknande i butik för? Enbart sport-sponsring-kläder. Nåväl, oavsett vad som jag gör reklam för är den riktigt, rikigt bekväm och det är det som är huvudsaken. 

Idag är det onsdag och på agendan efter jobbet ska jag till nagelsalongen och fixa mina naglar. Skönt! Ser så ofräscht ut med utväxten som kommer… lite kluven vad för färg/glitter jag ska ha. 

Men först innan det är det full rulle med jobb, möten och lunchdejt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram