12 november 2018 |  Diabetes

Kreativ

Jag har precis just nu slagit mig ner i soffan med en kopp te. Jag är helt slut. I söndags var jag runt på stan en sväng och kom på att jag inte vet (fortfarande) hur jag ska bära pumpen på bästa sätt med min helt gudomliga klänning på galan. Jag har gjort en beställning på lite olika typer av lösningar men det hinner tyvärr inte komma då det ska fraktas från andra sidan jorden.. Inne på Åhlens såg jag att de hade en ganska så skral rea men mitt bland alla underkläder och dylikt såg jag denna. Vet inte vad det kallas för men används vid bröllop. Hur komiskt?! Men så jäkla smart. 

Jag tänkte att det skulle bli bra på bild men nu när jag har funderat under dagen så kommer jag nog att använda mig av denna fantastiska tygremsa runt benet. Det har även färgen blå vilket jag verkligen inte ska missa. Vad tror ni?

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Fick veta idag att jag ska prata inför drygt 250 personer i slutet av november i Amsterdam. Det är en utmaning jag kommer anta! Men mer om det senare. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram