22 december 2020 |  Blogg

Kräftor och YouTube

Nu händer det! Jag blir med YouTube! Hade ett möte med en fantastisk person som kommer bli min filmare. Till vad nu tänker ni nu – och jo, jag blir med YouTube! Jag kommer bjuda hem ER till mig, till mitt kök där jag ska bjussa på härlig energi, matlagning och lite olika gäster. Herregud så spännande. Jag hoppas att ni tycker detsamma. Diabetes och livet generellt.

Ikväll har jag och min brorsa haft kräftkväll (som vi båda älskar!) och lyssnat på julmusik och sjungit. I morgon kommer pappa och hämtar oss för att köra ner till Norrköping där vi ska fira jul tillsammans. Jag och min familj. Men, innan jag lämnar Stockholm ska jag jobba (jobbar in i det sista), hinna packa, tvätta och dra några stråk med dammsugaren. Det har inte alls hunnits med nu på senaste och jag ogillar starkt att lämna lägenheten skitig.

Men oj vad skönt det ska bli med jul, all god mat och bara att relaxa några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram